Jeg begynte å skrive om våre problemer med septiktanker denne måneden, og min kone nevnte takknemlighet for Thanksgiving — og jeg trodde jeg er takknemlig fordi jeg ikke ville skrive om et stinkende emne uansett!

Bibelen sier at hvis du har mat i magen og klær, la oss være tilfreds. Det sier ikke engang noe om ly! Yikes. Så la meg starte her. Jeg vet i tjueårene jeg spiste noen dårlige måltider. Ser tilbake, det var mer ut av uvitenhet enn fattigdom.

Jeg tror jeg kunne ha spist mye bedre hvis jeg visste hva jeg vet nå om ernæring. Jeg fant ut den harde måten det var veldig vanskelig å jobbe på 4 timers søvn med en sjokolade Twinkie og en brus til frokost. Selv i disse årene av dum flaks oppdaget jeg sparsommelighet butikker og fant de fleste av mine klær for virkelig billige priser. En gang i blant For Jul eller bursdag, noen ville gi meg klær helt nye. Jeg husker fortsatt lukten fordi det var så sjelden for meg. Jeg er veldig takknemlig disse to tingene er ikke mye av en bekymring i dag.

Fra tid til annen ser vi folk som har måttet bo i telt eller skur og ikke etter eget valg. Jeg vet at noen mennesker virkelig elsker å gå camping, men tenk på alle de tingene du har, eller du kan få lett når camping ved å trekke ut kredittkortet ditt. Det er vanlig å se dem med bug biter over hele kroppen, og det vil gjøre deg grøsse å forestille seg, » Hva slags bugs gjorde biting?”

Jeg også sannsynligvis ta det for gitt jeg kan gå over vasken og få rennende vann som er rent når jeg vil. Jeg kan gå på do og ikke være bekymret for sanitære forhold eller om det vil forårsake noen skade fordi det er ute i det fri.

Jeg kan gå til en seng om natten som er veldig trygt og med et trykk på knappen kontrollere temperaturen i mitt hjem. Jeg er veldig takknemlig når jeg går over denne beholdningen.

Mest av alt, jeg har familie, venner, arbeidskamerater og en kirke som ofte elsker meg. Også dette må jeg innrømme kan overses eller tas for gitt til noe skjer, eller du trenger en av dem, og da kan jeg virkelig si: «det er godt å bli elsket.»Takk Mest Til Min Herre Jesus, jeg er så takknemlig for at du elsker meg.